BamBam Bamboe vork & lepel

 9,95

BamBam Bamboe vork & lepel.

Vork en lepeltje van BamBam, gemaakt van 100% Bamboe.

Lekker klein en licht en daarom fijn bestek voor kleine kinderen.

Op voorraad

Beschrijving

BamBam Bamboe vork & lepel

BamBam Bamboe vork & lepel. Vork en lepeltje van BamBam, gemaakt van 100% Bamboe. Lekker klein en licht en daarom fijn bestek voor kleine kinderen.

Benieuwd naar meer soorten servies van andere merken? Klik dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!

Over BamBam:
BamBam is een Nederlands merk met internationale allure en biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Het merk staat al meer dan twintig jaar voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en verrassend betaalbaar.

Mode en stijl vormen de grondgedachte voor BamBam en in 2020 zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Onze collectie 2020 is gemaakt van organische/natuurlijke en hergebruikte materialen. De houten producten en de displaykaarten zijn gemaakt van FSC Wood.

In het concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in alle BamBam producten. Klassiekers zijn de transparante bijtring en het gipsblik, waarmee een mooie afdruk van het handje of voetje van je baby gemaakt kan worden. Andere must-haves zijn de BamBam mutsjes met teksten als Bad hairday of Perfect!