BamBam houten bijtring

 13,95

BamBam houten bijtring

Bijten en knuffelen tegelijk! Deze bijtring van BamBam, gemaakt van FSC hout, heeft zachte oortjes van gerecycled materiaal.

Formaat : 23 cm.

Op voorraad

Beschrijving

BamBam houten bijtring

BamBam houten bijtring. Bijten en knuffelen tegelijk! Deze bijtring van BamBam, gemaakt van FSC hout, heeft zachte oortjes van gerecycled materiaal.
Afmeting 23 cm.

Benieuwd naar meer soorten bijtringen? Klik dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!

Formaat : 23 cm.

Over BamBam:
BamBam is een Nederlands merk met internationale allure en biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Het merk staat al meer dan twintig jaar voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en verrassend betaalbaar.

Mode en stijl vormen de grondgedachte voor BamBam en in 2020 zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Onze collectie 2020 is gemaakt van organische/natuurlijke en hergebruikte materialen. De houten producten en de displaykaarten zijn gemaakt van FSC Wood.

In het concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in alle BamBam producten. Klassiekers zijn de transparante bijtring en het gipsblik, waarmee een mooie afdruk van het handje of voetje van je baby gemaakt kan worden. Andere must-haves zijn de BamBam mutsjes met teksten als Bad hairday of Perfect!