BamBam sokjes Dancing Feet

 7,95

BamBam sokjes Dancing Feet beige

Zachte beige sokjes met witte tekst ‘dancing feet’.

Formaat: 0-3 mnd

Beschrijving

BamBam sokjes Dancing Feet

BamBam sokjes Dancing Feet. Zachte beige sokjes met witte tekst ‘dancing feet’. Ideaal en fijn voor de kleinste babyvoetjes. Deze fijne sokjes zijn

Maat: 0-3 maand
Materiaal: katoen

Benieuwd naar meer soorten Mode en kleding? Klik dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!

Over BamBam:
BamBam is een Nederlands merk met internationale allure en biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Het merk staat al meer dan twintig jaar voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en verrassend betaalbaar.

Mode en stijl vormen de grondgedachte voor BamBam en in 2020 zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Onze collectie 2020 is gemaakt van organische/natuurlijke en hergebruikte materialen. De houten producten en de displaykaarten zijn gemaakt van FSC Wood.

In het concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in alle BamBam producten. Klassiekers zijn de transparante bijtring en het gipsblik, waarmee een mooie afdruk van het handje of voetje van je baby gemaakt kan worden. Andere must-haves zijn de BamBam mutsjes met teksten als Bad hairday of Perfect!