BamBam spaarpot Bear

 13,99

BamBam spaarpot Bear.

Leuke spaarpot van BamBam in de vorm van een beer. De spaarpot is gemaakt van wit polystone met een opdruk van kurk.

Formaat: 8 cm

Op voorraad

Beschrijving

BamBam spaarpot Bear

Leuke spaarpot van BamBam in de vorm van een beer. De spaarpot is gemaakt van wit polystone met een opdruk van kurk.
Dit schattige spaarpotje met een formaat van 8cm is erg leuk om als cadeau te ontvangen voor de geboorte of (eerste) verjaardag. Begin met sparen in je eerste, eigen spaarpotje van BamBam!

Formaat: 8 cm

Benieuwd naar wat we nog meer hebben als cadeautips? Klik dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!

Over BamBam:
BamBam is een Nederlands merk met internationale allure en biedt de mooiste gifts voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Het merk staat al meer dan twintig jaar voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en verrassend betaalbaar.

Mode en stijl vormen de grondgedachte voor BamBam en in 2020 zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Onze collectie 2020 is gemaakt van organische/natuurlijke en hergebruikte materialen. De houten producten en de displaykaarten zijn gemaakt van FSC Wood.

In het concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal. Dat is terug te zien in alle BamBam producten. Klassiekers zijn de transparante bijtring en het gipsblik, waarmee een mooie afdruk van het handje of voetje van je baby gemaakt kan worden. Andere must-haves zijn de BamBam mutsjes met teksten als Bad hairday of Perfect!