Behangcirkel Botanisch Giraffe

 58,95

Behangcirkel Botanisch Giraffe

Beschrijving

Behangcirkel Botanisch Giraffe

Het inrichten van de baby- of kinderkamer is het allerleukste wat er is. Het uitzoeken van de meubeltjes, beddengoed, vloeren en andere decoraties doe je natuurlijk met veel plezier. Maar vergeet ook de wanden niet! Maak de kinderkamer helemaal af met een hippe behangcirkel in de kleuren en stijl van de kinderkamer. Wist je dat een behangcirkel op de baby- en kinderkamer tegenwoordig helemaal hip is? Neem maar eens een kijkje in de selectie die wij van Blijkaartje in ons assortiment hebben opgenomen. Hier vind je de leukste, exclusief door Blijkaartje ontworpen behangcirkels, zoals de Behangcirkel Botanisch. Hoe stoer zal deze straks hangen op de baby- of kinderkamer?

De behangcirkel heeft bijna een magische en sprookjesachtige uitstraling. Zo gaat je kindje vast snel naar dromenland! Op deze behang cirkel zie je botanische stijl giraffen in goudkleur.

De behangcirkels worden op een vierkant vel geleverd waar je de behangcirkel makkelijk vanaf haalt. Je hebt een spons en water nodig. We raden het wel aan om met 2 paar handen de behangcirkel in de slaapkamer van je kindje te plaatsen.
De behangcirkel heeft standaard een doorsnede van 100 cm. Wil je een kleiner (80 cm) of groter (120 cm of 145 cm) formaat? Neem dan gerust contact met ons op via info@bolletoet.nl

Ben je benieuwd naar meer leuke varianten of soorten behangcirkels? Klik dan hier!
Wil je op de hoogte blijven van onze leuke acties en nieuwtjes? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram!

Dit artikel wordt geleverd vanuit Blijkaartje. Mocht je een gecombineerde bestelling plaatsen, ontvang je je bestelling dus in twee delen.