Behangcirkels van Blijkaartje

Pimp je babykamer in een handomdraai met een behangcirkel van Blijkaartje! 

De babykamer inrichten: voor de een kan het niet vroeg genoeg beginnen en is het plaatje al helemaal rond en voor de ander is het best wel even iets waar over nagedacht moet worden. Welke vloer zoek je uit, geef je slechts één muur een ander kleurtje of ga je flink met behangplaksel in de weer om wat wanden te voorzien van een leuk behangetje? Superleuk zo’n printje en het scheelt ook direct weer een wandje verven, waar je nou net zo’n hekel aan hebt. Het zelf aanbrengen van behang is echter ook niet voor iedereen weggelegd.    

Het is een precies klusje en vergt het nodige geduld. Niet ieder soort behang plakt lekker weg en is van goede kwaliteit. Bij goedkopere soorten is het behang vaak dun en loop je het risico dat deze zal gaan scheuren. En het laatste waar je aan wilt denken is dat de dieren, die afgebeeld staan op je uitgekozen jungle behang, het ineens zonder hun staart of hoofd moeten doen door jouw niet zo fantastische plakkunsten.  Daarnaast werk je met banen, waarbij het lastig is om deze perfect naadloos te plakken.  Hierdoor loop je het risico dat het patroon niet mooi zal lopen met een flinke teleurstelling als gevolg. Je kunt overwegen om dit door een professional te laten aanbrengen, maar daar komen dan ook weer direct de nodige kosten bij kijken.  

Gelukkig hebben wij daar iets op bedacht en hebben we in samenwerking met Blijkaartje een prachtige collectie behangcirkels voor je klaargezet in onze webshop. Hierdoor krijgt die kale wand in je babykamer ineens een stuk meer sfeer en kleed je deze net even wat meer aan. Van cirkels met een lief dierenvriendje voor je kleintje, tot cirkels met een bloemenprint: we hebben alles in huis om jouw babykamer tot de allerleukste kamer van het huis om te toveren! Hieronder vertellen we je graag meer over waarom een muurcirkel van behang de perfecte toevoeging is aan elke babykamer.  

Snel en gemakkelijk aanbrengen, langdurig genieten 

In tegenstelling tot gewoon behang, zijn ronde cirkels van behang supermakkelijk en snel aan te brengen op iedere vlakke, gladde ondergrond. Een kind kan de was doen! Rol de cirkel helemaal uit, doop een spons in wat water, even natmaken die achterkant om zo de lijmlaag te activeren en plakken maar. Wel raden we aan om het aanbrengen altijd even met iemand samen te doen. Twee paar ogen zien meer dan één en een paar extra handjes tot je beschikking hebben is daarnaast ook erg fijn. Zo kan de ander van een afstandje nog eens goed bekijken of de cirkel op de juiste plek wordt aangebracht en daarnaast even helpen vasthouden zodat de cirkel niet dubbelvouwt en aan elkaar gaat plakken.  Vergeet ook niet om het behang nog even goed glad te strijken om zo achtergebleven belletjes /water onder het behang vandaan te vegen. Even laten drogen en voilà! Nog steeds dezelfde wand, maar voorzien van een prachtige muurdecoratie die meteen de aandacht trekt wanneer je het kamertje voortaan binnenkomt.  

De door Blijkaartje ontworpen behangcirkels zijn verkrijgbaar in een standaard doorsnede van 100 cm. Wil je een kleinere variant (80 cm) of juist een wat groter formaat? (120 cm) Neem dan contact met ons op zodat we dit voor je kunnen realiseren. Je kunt dus zo groots uitpakken als dat je zelf wilt.  Kies bijvoorbeeld een wat kleiner formaat wanneer je van plan bent om de cirkel aan te brengen boven je commode die tegen de muur staat en al behoorlijk wat ruimte inneemt. Wil je juist een statement maken en alle aandacht vestigen op de cirkel van behang? Bestel dan de grootste variant.

Enthousiast geworden van de sfeerbeelden die we je alvast hebben voorgeschoteld hierboven en kun je niet wachten om de rest van de collectie te bekijken? Bovenstaande en de rest van de prachtige Blijkaartje designs vind je hier! We wensen je alvast heel veel plezier van je aankoop en hopen dat zowel jij en je kindje nog lang mogen genieten van het eindresultaat!