Sale!

BIBS Abonnement | Voordeelpakket half jaar

 28,22

Beschrijving

Bij het afsluiten van een BIBS abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken dat je speen verouderd of te lang mee gaat.
De BIBS spenen dien je iedere 4-6 weken te vervangen. Met een BIBS abonnement ontvang je automatisch iedere maand of kwartaal nieuwe spenen op de mat. Je kiest zelf hoe veel spenen je wil ontvangen en de rest gaat vanzelf. We groeien zelfs qua maat mee met je kleintje!

Sluit nu het abonnement af voor het komende half jaar, en ontvang 5% korting! Je betaalt van te voren het volledige bedrag met 5% korting en ontvangt iedere maand rond de 10e dag een nieuwe speen/spenen! Bij het afsluiten van een abonnement van te voren is het niet mogelijk om halverwege het abonnement te stoppen en het resterende bedrag terug te laten storten.

Het hierboven aangegeven bedrag geldt voor 1 colour BIBS speen voor de gedurende 6 maanden. Vul in hoeveel spenen je per maand wil ontvangen, de geboortedatum voor het bepalen van de maat en welk soort speen je iedere maand wil ontvangen. Te kiezen uit:
Colour
Supreme
Glow in the dark
De Lux
Boheme

Extra informatie

Speen:

Colour, Boheme, Glow in the dark, De Lux, Supreme latex, Supreme silicone

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.