BIBS Boheme Abonnement | Maandelijks

Vanaf  5,95

BIBS Boheme Abonnement | Maandelijks

Bij het afsluiten van een BIBS abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken dat je speen verouderd of te lang mee gaat.
De BIBS spenen dien je iedere 4-6 weken te vervangen. Met een BIBS abonnement ontvang je automatisch iedere maand of kwartaal nieuwe spenen op de mat. Je kiest zelf welke spenen, hoe veel  je wil ontvangen en de rest gaat vanzelf. We groeien zelfs qua maat mee met je kleintje!

Het hierboven aangegeven bedrag geldt voor 1 Boheme BIBS speen. Vul in hoeveel spenen je per maand wil ontvangen en de geboortedatum voor het bepalen van de maat. De maandelijkse afschrijving is rond de eerste van de maand, de BIBS speen/spenen ontvang je rond de 10e van iedere maand.

Sluit nu het abonnement af voor het komende jaar, en ontvang 10% korting! Je betaalt van te voren het volledige bedrag met 10% korting en ontvangt iedere maand rond de 10e dag een nieuwe speen/spenen! Bij het afsluiten van een abonnement van te voren is het niet mogelijk om halverwege het abonnement te stoppen en het resterende bedrag terug te laten storten.
Ga voor deze actie naar het kopje ‘BIBS ABONNEMENT | VOORDEELPAKKET’

Beschrijving

BIBS Boheme Abonnement | Maandelijks

Extra informatie

Aantal spenen per maand:

1, 2, 3

Kleur tint speen:

Jongens kleuren, Meisjes kleuren, Neutrale kleuren, Seizoensgebonden

Geslacht kindje:

Jongen, Meisje, Neutraal

Maat speen:

0-6 maand, 6-18 maand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.