HEVEA

Denk je aan duurzaamheid en milieubewust? Dan denk je aan HEVEA!

HEVEA IS NU EEN GECERTIFICEERD B CORP!

Gecertificeerde B Corporations™, of B Corps™,  zijn bedrijven met winstoogmerk die de kracht van het bedrijfsleven gebruiken om een ​​meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen. Ze voldoen aan de hoogste geverifieerde normen van sociale en ecologische prestaties, transparantie en verantwoording.

HEVEA heeft een rigoureus proces doorlopen dat meer dan 18 maanden heeft geduurd om de certificering te voltooien. Het vereist het tonen van veel bewijs en het daadwerkelijk doen van de dingen die je zegt dat je doet!

De B ​​Corp-certificering heeft betrekking op de volledige bedrijfsvoering van een bedrijf en omvat vijf belangrijke impactgebieden: bestuur, werknemers, gemeenschap, milieu en klanten. Het certificeringsproces is streng, waarbij aanvragers een benchmarkscore van meer dan 80 sociaal en ecologisch verantwoorde praktijken met betrekking tot energievoorziening, afval- en watergebruik, compensatie van werknemers, diversiteit en bedrijfstransparantie. Om de certificering te voltooien, zal het bedrijf hun toewijding aan een doel dat verder gaat dan winst wettelijk verankeren in hun bedrijfsartikelen.

Bolletoet-Hevea-metnaam-nina100

HEVEA PACIFIER KEEPER – MET NAAM!

Hoe schattig zijn deze pacifier keepers met naam voor jouw Hevea speentje? Ideaal voor onderweg! Deze keeper houdt je speentje hygiënisch fris.
Klik hier om direct te shoppen! Gebruik kortingscode KEEPER2023 voor tijdelijk een gratis naam op de keeper! Actie loopt tot 28 februari.

Voor het eerste gebruik reinigen door enkel gebruik van warm water. Laat het product aan de lucht drogen. 100% vegan.

Zowel alle spenen als andere producten van HEVEA zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, en zijn BPA en PVC vrij
Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1.
Grootte: Circa 83mm x 85mm

Ontworpen en gemaakt in Denemarken en Maleisië / EU.
Hevea zet zich aantoonbaar in voor een betere wereld!

HEVEA Milky white 0-3mnd | rond
Milky white | Ortho 3-36
HEVEA Sandy nude 3-36mnd | rond
Sandy nude | Ortho 3-36
Hevea speenkoorden
Speenkoord | Tan beige
Hevea speenhouder | Sandy nude
Speenbakje | Sandy nude
hevea forest

HEVEA BOMEN VOOR HEVEA
Het is een match made in heaven.

De liefde voor bomen en alles wat groen is, is een intrinsiek onderdeel van het bestaan bij HEVEA.
Het merk zelf is geïnspireerd door het ouderschap en Terese’s drive om een duurzame nalatenschap te creëren, door natuurlijke alledaagse producten te leveren die de aarde niet zouden kosten, figuurlijk en letterlijk.

Het natuurlijke rubber dat ze gebruiken wordt gemaakt met het sap dat uit de Hevea-bomen wordt getapt.

Hoewel er in dit project nog tienduizenden andere bomen geplant moeten worden, wilden ze vooral Hevea-bomen planten, gezien hoe verweven ze zijn met het merk en wezen!

Ze zijn dus begonnen met het planten van 4.600 Hevea Brasiliensis-bomen… Wie weet hoe het daar verder zal groeien!

'De Hevea speen is zo fijn voor mijn zoontje! Hij wil geen enkele andere speen. Vooral dat het een orthodontische vorm heeft vindt hij fijn. Ik vind het leuk dat ze met steeds meer leuke, vrolijke kleuren en designs op de markt komen. Ook ben ik echt heel milieubewust bezig en dat deze spenen duurzaam, en van 100% natuurrubber gemaakt zijn maakt het voor mij helemaal af!'
Review
Annabel (31)