BumiBébé 2-Pack 0-3 rond – Denim & Sage

 15,95

Beschrijving

BumiBébé 2-Pack 0-3 rond – Denim & Sage

De BumiBébé 2-Pack 0-3 rond – Denim & Sagefopspenen zijn voorzien van een klassiek, volledig rond schild dat wordt geleverd in een schattige, eenvoudige doos. De koele hemelsblauwe kleur brengt de lucht dichter bij je baby. Op sommige dagen zijn neutrale kleuren de juiste keuze. Deze zullen zeker gemakkelijk passen bij elk van de outfits van je baby. Deze fopspenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en hebben een naadloze constructie waardoor ze gemakkelijk te reinigen en hygiënisch zijn. Ze zijn verkrijgbaar in de ronde speenoptie die zacht is om aan te raken en zacht voor het gezicht en de lippen van je baby. De spenen zijn voor baby’s van 0-3 maanden.

Beschrijving

  • Gemaakt van 100% natuurrubber
  • Gekleurd met fda-goedgekeurde, natuurlijke pigmenten
  • Naadloos ontwerp
  • Vrij van BPA, PVC, aardolie en ftalaten
  • Lichtgewicht
  • Verkrijgbaar in maat 0-3; ronde speen
  • Zeer goed bestand tegen beten
  • Andere kleuropties beschikbaar

NOTITIE: Het wordt aanbevolen om elke fopspeen / fopspeen om de 6-8 weken te vervangen om veiligheids- en hygiëneredenen.
Benieuwd naar alle spenen van Hevea? Klik dan hier. 

HEVEA is niet zomaar een merk; het is een verhaal met een eigen doel. Het HEVEA-verhaal gaat over hoe we vingerafdrukken op de wereld willen achterlaten – een vingerafdruk die laat zien dat we ernaar streven het beter te doen, om een meer bewuste manier te creëren om voor de planeet te zorgen die we achterlaten voor toekomstige generaties.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!
Of wil je meer van al onze spenen zien? Bekijk alle soorten hier.

Met FRIGG maak je een gezonde en veilige keuze voor je kleintje, in een wereld vol ongezonde en onveilige alternatieven. We blijven onze FRIGG-fopspenen voortdurend verbeteren om de veiligste en gezondste opties voor kinderen te bieden. Met grondig testen en innovatief denken, zorgen we ervoor dat ze veilig te gebruiken zijn zonder enig gevaar voor onze kinderen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.