Difrax | Newborn starterset

 29,99

Beschrijving

Inhoud van het Difrax | Newborn starterset:

Totale waarde van het pakket € 51,74.

De Difrax | Newborn starterset met Anti-Colic Babyflessen en Fopspenen is het ideale basispakket voor je baby. Het pakket bevat basisproducten die een baby nodig heeft om gevoed en getroost te worden. De set is daardoor ook heel geschikt als kraamcadeau.

De Anti-Colic S-flessen hebben een gepatenteerd anti-koliek systeem in de bodem, ter voorkoming van darmkrampjes, boeren en spugen. Door het ventiel en de unieke S-vorm wordt lucht niet met voeding vermengd. Zo blijven voedingswaarden en vitamine C, A en E optimaal behouden.

De constante toevoer van lucht vanuit de bodem van de Anti-Colic S-fles voorkomt vacuüm zuigen. De S-vorm zorgt ervoor dat de voeding naar de flessenspeen blijft stromen, ook als de fles horizontaal wordt gehouden. Zo hoeft je kindje niet het nekje naar achteren te buigen en kan het in een ergonomische houding blijven drinken, zonder de voeding te onderbreken. De Natural babyflessen worden met hun smalle flessenspeen over het algemeen het beste geaccepteerd.

De Anti-Colic babyflessen hebben een maat S flessenspeen en zijn vanaf de geboorte te gebruiken, ideaal voor de combinatie met borstvoeding. De Difrax babyflessen zijn volledig uit elkaar te halen, dit maakt het makkelijk en hygiënisch om schoon te maken.

De vlindervormige fopspenen laten het neusje vrij en voorkomen huidirritatie door de extra luchtgaatjes. De fopspenen zijn geschikt voor premature en pasgeboren baby’s tot ongeveer 6 maanden. De set bevat twee Natural fopspenen. De Natural fopspeen wordt met zijn symmetrische siliconen zuiggedeelte makkelijk geaccepteerd. De Glow in the Dark speentje absorbeert het licht en gloeit in het donker.

  •  Anti-koliek systeem vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
  • Ergonomische S-vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
  • Vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding

Bekijk ons hele aanbod op Bolletoet.nl 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.