FRIGG Abonnement | Kwartaal

Beschrijving

FRIGG Abonnement | Kwartaal

Bij het afsluiten van een FRIGG abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken dat je speen verouderd of te lang mee gaat.
De FRIGG spenen dien je iedere 4-6 weken te vervangen. Met een FRIGG abonnement ontvang je automatisch iedere maand of kwartaal nieuwe spenen op de mat. Je kiest zelf hoe veel spenen je wil ontvangen en de rest gaat vanzelf. We groeien zelfs qua maat mee met je kleintje!

Sluit nu het abonnement af voor het komende half jaar, en ontvang 5% korting! Je betaalt van te voren het volledige bedrag met 5% korting en ontvangt iedere maand rond de 10e dag een nieuwe speen/spenen! Bij het afsluiten van een abonnement van te voren is het niet mogelijk om halverwege het abonnement te stoppen en het resterende bedrag terug te laten storten.

Het hierboven aangegeven bedrag geldt voor 1 colour FRIGG speen voor de gedurende 6 maanden. Vul in hoeveel spenen je per maand wil ontvangen, de geboortedatum voor het bepalen van de maat en welk soort speen je iedere maand wil ontvangen.
Te kiezen uit:
Daisy
Moon
Rope

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!
Of wil je meer van al onze spenen zien? Bekijk alle soorten hier.

Met FRIGG maak je een gezonde en veilige keuze voor je kleintje, in een wereld vol ongezonde en onveilige alternatieven. We blijven onze FRIGG-fopspenen voortdurend verbeteren om de veiligste en gezondste opties voor kinderen te bieden. Met grondig testen en innovatief denken, zorgen we ervoor dat ze veilig te gebruiken zijn zonder enig gevaar voor onze kinderen.

FRIGG Abonnement | Kwartaal

Extra informatie

Naam speen:

Ja, Nee

Speen:

Jongen, Meisje, Neutraal

Vorm:

Daisy, Moon, Rope

Aantal spenen per maand:

1, 2, 3, 4, 5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.