HappyHorse knuffel Mier Amy

 14,99

Happy Horse knuffel mier Amy.

Happy Horse knuffel mier Amy. Wie heeft er ooit zulke schattige mierenknuffeltjes gezien? Mier Amy staat te popelen om met jou mee te gaan op reis. Ze heeft haar lila schoenen aan en haar bijpassende schoudertas al om gedaan. Helemaal klaar voor vertrek!

Beschrijving

HappyHorse knuffel Mier Amy.

HappyHorse knuffel Mier Amy. Wie heeft er ooit zulke schattige mierenknuffeltjes gezien? Mier Amy staat te popelen om met jou mee te gaan op reis. Ze heeft haar lila schoenen aan en haar bijpassende schoudertas al om gedaan. Helemaal klaar voor vertrek!

Je shopt deze fijne knuffeldoekjes van Happy Horse hier in andere kleuren.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram

Made in China

Waarschuwing: Verwijder de losse onderdelen alvorens de knuffel aan kinderen onder de drie jaar te geven. 

Happy Horse
Happy Horse is sinds 1963 dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. De knuffels met bijpassende artikelen verleiden elke keer weer tot een glimlach of een grinnik.
Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse zijn getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen voor Speelgoed. De artikelen zijn voorzien van het CE-keurmerk en zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 0 maanden.