HappyHorse knuffeldoekje Benja de bij

 14,99

HappyHorse knuffeldoekje Benja de bij .

Een bijtje om beet te pakken! Dit bezige bijtje wil heel graag met jou knuffelen voor het slapen gaan. Dit knuffeldoekje heeft mooie, zachte en grote vleugels die veel troost en geborgenheid bieden.

Beschrijving

HappyHorse knuffeldoekje Benja de bij.

HappyHorse knuffeldoekje Benja de bij . Een bijtje om beet te pakken! Dit bezige bijtje wil heel graag met jou knuffelen voor het slapen gaan. Dit knuffeldoekje heeft mooie, zachte en grote vleugels die veel troost en geborgenheid bieden.

Je shopt deze fijne knuffeldoekjes van Happy Horse hier in andere kleuren.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram

Made in China

Waarschuwing: Verwijder de losse onderdelen alvorens de knuffel aan kinderen onder de drie jaar te geven. 

Happy Horse
Happy Horse is sinds 1963 dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. De knuffels met bijpassende artikelen verleiden elke keer weer tot een glimlach of een grinnik.
Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse zijn getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen voor Speelgoed. De artikelen zijn voorzien van het CE-keurmerk en zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 0 maanden.