HappyHorse knuffeldoekje Riley

 14,99

HappyHorse knuffeldoekje Riley.

Dit knuffeldoekje van konijn Riley is hip door de mooie geruite stof, maar ook heerlijk zacht en knuffelbaar. Het tutteldoekje kan overal mee naar toe en is makkelijk vast te houden met kleine handjes. Er kan ook een speentje aan vastgeknoopt worden.

Beschrijving

HappyHorse knuffeldoekje Riley

HappyHorse knuffeldoekje Riley. Dit knuffeldoekje van konijn Riley is hip door de mooie geruite stof, maar ook heerlijk zacht en knuffelbaar. Het tutteldoekje kan overal mee naar toe en is makkelijk vast te houden met kleine handjes. Er kan ook een speentje aan vastgeknoopt worden.

Je shopt deze fijne knuffeldoekjes van Happy Horse hier in andere kleuren.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe items of van leuke tips? Volg ons dan zeker op Instagram!

Productomschrijving:
Materiaal: Pluche
Lengte: 25 cm
Kleur: Light Blue
EAN: 8711811082261
Productcode: 17672
Merk: Happy Horse
Kan gewassen worden op max. 30 graden
Aantal: Eén

Made in China

Waarschuwing: Verwijder de losse onderdelen alvorens de knuffel aan kinderen onder de drie jaar te geven. 

Happy Horse
Happy Horse is sinds 1963 dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins, weet het designteam van Happy Horse steeds weer een andere snaar te raken. De knuffels met bijpassende artikelen verleiden elke keer weer tot een glimlach of een grinnik.
Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse zijn getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen voor Speelgoed. De artikelen zijn voorzien van het CE-keurmerk en zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 0 maanden.