Hevea speenhouder | Moss green

Vanaf  14,95

HEVEA® Pacifier keeper case

De Hevea pacifier keeper case is speciaal gemaakt om de HEVEA speen hygienisch te bewaren wanneer je onderweg bent. Je kan de keeper aan een kinderwagen of luiertas hangen. De keeper case is er in vier leuke frisse kleuren en heeft de perfecte pasvorm voor de HEVEA speen.

Materiaal: 100% natuurrubber

Beschrijving

HEVEA SPEENHOUDER | MOSS GREEN

Deze leuke HEVEA SPEENHOUDER | MOSS GREEN is een handig speenhouder waar je de HEVEA speen in kan bewaren! Mocht je onderweg zijn, in de tas willen bewaren, of opbergen voor de nacht? Dan houd je de speen hygiënisch schoon door dit 100% natuurrubber speen houder. In de leuke speenhouder past 1 HEVEA speen. Deze leuke speenhouders zijn verkrijgbaar in 4 kleurtjes. Als je er een leuk lint aan bevestigt kan je de houder ook aan de maxi cosi, kinderwagen of luiertas hangen! De speenhouder is vegan, en HEVEA is een gecertificeerd B Corp. Dat betekent dat het merk zich aantoonbaar inzet voor een betere wereld! Wist je dat we de speenhouders ook kunnen personaliseren? Door middel van een laser kunnen we de naam van de kleine erin laseren. Zo maak je hem nóg leuker! Ook erg leuk als kraamcadeau te geven!

Gebruiksaanwijzing:
Voor het eerste gebruik reinigen door enkel gebruik van warm water. Laat het product aan de lucht drogen.

Materiaal:
Zowel alle spenen als andere producten van HEVEA zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, en zijn BPA en PVC vrij
Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400+A1.
Grootte: Circa 83mm x 85mm
100% VEGAN

Ontworpen en gemaakt in Denemarken en Maleisië / EU.
Hevea zet zich aantoonbaar in voor een betere wereld!

Let op: Maak nooit gebruik van een magnetron sterilisator! Natuurrubber is een natuurproduct. Dit product is geen speelgoed. Gebruik dit product altijd onder toezicht van een volwassene. Om het product te reinigen gebruik enkel warm water en laat het aan de lucht drogen.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste items of van leuke tips? Of deelnemen aan leuke winacties? Volg ons dan zeker op Instagram!
Of wil je meer van al onze speenhouders zien? Bekijk alle soorten hier.

Extra informatie

Naam

Ja, Nee