Retourneren

RETOURNEREN
BolleToet.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het ontvangen artikel desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. We dienen binnen 14 dagen na ontvangst van het product een bericht te ontvangen dat het product geretourneerd dient te worden. Daarna heb je als klant nog 14 dagen de tijd het product daadwerkelijk retour te sturen. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan op het bij BolleToet.nl bekende rekeningnummer worden teruggestort.

Indien een product is gepersonaliseerd door middel van naam, geboortedatum of een andere personalisatie kan het artikel niet geretourneerd worden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. De kosten van retour zenden zijn voor de klant. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen op ons mailadres (info@bolletoet.nl) en daarna binnen 14 dagen het product daadwerkelijk retour te ontvangen. Indien de retourzending bij BolleToet.nl in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal BolleToet.nl het retourbedrag binnen 14 dagen terug storten.